Kontakt

Ozvat se nám můžete pomocí formuláře níže nebo kontaktujte přímo jednoho z našich poradců. Rádi se s vámi potkáme u nás v kanceláři, online nebo po domluvě u vás.

Jiří Kolínek

+420 733 501 622

jiri.kolinek@imperialvision.cz

Ve financích působím od začátku roku 2012. Vždy mi dávalo smysl dělat práci tak kvalitně, jako bych ji vykonával sám pro sebe.

Zobrazit víc

Je pro nás důležité tento směr kontrolovat. Proto jsme v roce 2016 založili firmu Imperial Vision. Vize je od začátku jasná: „Budovat financím dobré jméno“.

     

Pavel Kolaja

+420 605 386 473

pkolaja@poradenstvikolaja.cz

Ve financích působím od roku 2011, kdy jsem se rozhodl proniknout do světa finančního poradenství a jsem na tento krok nesmírně hrdý.

Zobrazit víc

Za celou dobu mého podnikání se snažím si s každým klientem vybudovat přátelský vztah a být každému klientovi pomocnou rukou v mnohdy důležitých životních rozhodnutích. Díky tomuto přístupu jsem získal nejen klienty, ale i přátele a za to jsem nesmírně rád. Proto moje motto zní ,,přistupuj ke každému klientovi tak, jako by jsi řešil vlastní potřeby a cíle.

     

Marie Kolajová

+420 605 056 929

kolajova@poradenstvikolaja.cz

V oboru finančního a servisního poradenství pracuji bezmála 20 let. Za tu dobu prošlo toto odvětví velkým vývojem a velkými změnami.

Zobrazit víc

Jsem ráda, že jsem mohla být u toho. Má práce není jen bankovnictví, finance a pojišťovnictví, ale hlavně následný servis, který je pro klienta nejdůležitější částí. Práce je to velmi kreativní, plná emocí a hlavně doživotního vzdělávání. Stala se pro mě koníčkem a řada klientů kamarády i přáteli.

Ludmila Zollerová

+420 778 083 528

zollerova@imperialvision.cz

V Imperial Vision jsem začala pracovat na začátku roku 2021 jako asistentka. O finance se zajímám dlouhodobě a studuji je na VŠ.

Zobrazit víc

Postupem času jsem si uvědomila, že bych se chtěla ve firmě uplatnit i jinak než jako asistentka. Líbí se mi, že s kolegy sdílíme stejné hodnoty a všichni se snažíme pro klienty najít vždy to nejlepší řešení.

Kamil Novák

+420 774 034 930

kamilnovak05@gmail.com

Ve světě financí pracuji od roku 2014. Život je o jedné výzvě za druhou. Ať už v podobě rodiny, zdraví, vzdělání, bydlení, důchodu či splněných snů.

Zobrazit víc

Je dobré být na to finančně připravený.

Vojtěch Dubina

+420 777 946 628

vojtech.dubina@imperialvision.cz

Mým snem bylo vždy cestovat, ale vyrůstal jsem se třemi sourozenci, což bylo finančně náročné. Touha však přetrvávala a to mě pohánělo

Zobrazit víc

k seberozvoji v oblasti financí. V 18 jsem začal u podílových fondů, pokračoval k ETF a kryptu. Ve 23 letech jsem koupil první investiční byt a za rok druhý. Financování bytů a stavbu RD jsem řešil s Jirkou, což vedlo až ke spolupráci v tom, co mě baví. To je pomáhání lidem v plněním snů tak, jako já si plním své. 

Luděk Kovařík

+420 604 858 981

kovarik.ludek@gmail.com

Už jako dítě jsem se zajímal o marketing a finance. Tvořil jsem webové stránky a na střední jsem začal podnikat v e-commerce.

Zobrazit víc

Rozumět financím mi pomáhalo v podnikání i osobním životě a bavilo mě finance probírat i s ostatními. Nelíbilo se mi však, že většina finančních poradců byli pouze prodejci a neměli na prvním místě poskytovat kvalitní poradenství. Chtěl jsem tyto služby dělat lépe, a tak jsem se v roce 2021 stal součástí Imperial Vision, kde mám kolegy, kteří to vidí stejně jako já.

 

Roman Mik

+420 773 166 366

rmik.finance@gmail.com

Finanční poradenství pro mě znamená závazek vůči klientovi. Závazek v tom, že když mu něco řeknu, tak to slovo platí.

Zobrazit víc

Že to není jen o tom udělat někomu smlouvu a nazdar. Ale až bude za rok, za dva potřebovat nahlásit pojistnou událost, tak já se o to postarám. Za těch zhruba 10 let co ve finančním poradenství podnikám mám klienty, kteří se na mě obrací vždy, když potřebují pomoct. Jsem rád že mám spokojené klienty, kteří ví že se na mě můžou spolehnout.

     

Bohumil Seidl

+420 725 569 077

seidl.finance@email.cz

Ve financích se pohybuji od roku 2006, kdy jsem dostal příležitost nahlédnout pod pokličku řešení financí domácností. 

Zobrazit víc

Jsem za to velice rád. Po dobu práce v této oblasti je pro mě krédo spokojený klient a jsem klientům k dispozici v mnoha důležitých životních situacích a rozhodování. Díky tomuto přístupu se z klientů stali také přátelé, čehož si nesmírně vážím. Proto moje heslo zní: Vždy odváděj pro klienta odpovědnou práci tak, jako by jsi řešil své vlastní cíle a potřeby.

Oldřich Kolaja

+420 739 734 332

okolaja@poradenstvikolaja.cz

Spojit své jméno s podnikáním v oboru finančního poradenství mi dává velký závazek, a to jak s ohledem na vybudování si

Zobrazit víc

přátelského až rodinného vztahu s každým z mých klientů, tak vzdělávat sám sebe tak, abych mohl plnit svůj závazek, se kterým jsem do financí vstupoval, a to ten, že budu hledat vždy to nejlepší řešení pro každého z mých klientů individuálně.

Stanislav Trčka

+420 734 819 744

stanislav.trcka@imperialvision.cz

Finance jsou základ všeho – zdravé rodiny, vztahů a v neposlední řadě i zdraví. Pokud je člověk dokáže mít pod kontrolou, má do značné míry

Zobrazit víc

pod kontrolou i svůj život. A o to se už od roku 2020 snažím, činit lidi finančně zdravé a silné. Firma Imperial Vision mi tohle vše poskytla, díky ní a skvělému kolektivu své znalosti dokážu předávat dál a neustále růst.

6 + 5 =